Vajadzēs:
100 g mandeļu miltus (var sablenderēt riekstus pašiem)
4 olu baltumi
50 g cukura
200 g pūdercukura
šķīpsniņa sāli
pārtikas krāsviela
Saputojiet olu baltumus, lēni pievienojot cukuru un sāli.
* Mandeļu miltus samaisīt ar pudercukuru un pievienot to masu saputotiem
līdz spīdumam olu baltumiem
* Visu laiku jāmaisa kāmēr vienmērīga
* Lēnām iejauc krāsvielas
* Maisījumu ieliekam kondotorejas maisiņā (ar 8mm uzgali). Izspiežam uz
pannas aplišus 5cm diametrā, atstājot vismaz 2 cm attālumu starp
cepumiem.
* Pildījumam var izmantot parasto džemu, galvenais, lai tas ir
pietiekosi
ciets (netek) un labi salīmē kopā divus cepumus. Derēs arī krēms. Ir arī
speciālie makarūnu pildījumi, kuru receptes var plašuma sameklēt
internetā.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru